Catering, pitopalvelu, gluteenittomat leivonnaiset ja lounasherkut rakkaudesta ruokaan

Olemme ylpeästi paikallinen perheyritys. Laadukas ja maistuva ruoka, auttaminen sekä yhteisöllisyys ovat arvoja, joista emme tingi missään tilanteessa. Leivomme joka päivä mm. gluteenittomia leipiä ja tuotteitamme löydätkin esimerkiksi paikallisista, hyvin varustetuista ruokakaupoista.

Täysin gluteeniton Linnankadun ravintolamme tarjoaa herkullisia lounaita, suussasulavia leivonnaisia ja suosittuja Friday Bagejä.

Maittavaa, puhtaista raaka-aineista valmistettua lounasta pääset nauttimaan myös Kaarinan Aktia Arenan ravintolastamme.

Ravintola NFD

Linnankatu 85
20100 Turku
Puh. 044 0993 903

Avoinna: ma–pe klo 10:00 – 15:00

Aktia Arena

Erotuomarinkatu 2
20780 Kaarina
Puh. 044 9939 518

Avoinna: ma–pe klo 11:00 – 14:00
Lounas: ma–pe klo 11:00 – 14:00

Catering-palvelut elämäsi tärkeimpiin hetkiin

Juhlat tulossa? Tarjoamme monipuolista ja laadukasta catering-,  juhla- ja pitopalvelua suurempiin sekä pienempiin juhliin – yksityishenkilöille ja yrityksille.

Ihastuttava Linnankadun tilamme on myös vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Järjestämme kanssasi ikimuistoiset juhlat, upean kokouksen tai pienemmän tilaisuuden. Räätälöimme aina yksilöllisen menun, joka sopii täydellisesti tilaisuutesi luonteeseen.

Toimimme Turussa sekä sen lähialueilla. Tarvittaessa tulemme cateraamaan myös pidemmän matkan päähän. Jätä tarjouspyyntö oheisen lomakkeen avulla, niin olemme sinuun yhteydessä. <3