KORONA AID: Osallistu ravintolan pelastustalkoisiin

Omat voimat ovat lopussa – apua kaivataan nyt juuri sinulta! Kulunut vuosi on vienyt Nick’s Food Designin kunnianhimoiset ravintolayrittäjät vaakalaudalle, ja nyt kamppaillaan selviytymisestä. Eva ja Nicke haluavat jatkaa Suomen parhaan gluteenittoman ruuan tarjoamista – he eivät halua vain selviytyä, he haluavat voittaa! Kun koronakurimus päättyy, aikeena on kääntää ravintolatoiminta entistä isommalle vaihteelle.

Jos Nick’s Food Design katoaa Suomen ravintolakartalta, samalla katoaa jotain olennaista: vuosikausien aikana vaivalla kerrytetty tietotaito siitä, miten gluteenitonta ruokaa ja mitä herkullisimpia leivonnaisia valmistetaan. Kaikki omin voimin tehtävissä oleva on jo tehty, ja kamppailua on jatkettu sitkeästi läpi vaikeiden kuukausien. Nyt tarvitaan yleisön apua, jotta ravintolatoimintaa saadaan jatkettua!

Osallistu Nick’s Food Design -ravintolan pelastustalkoisiin – yhdessä voimme varmistaa, että Eva ja Nicke saavat jatkaa unelmansa eteen ponnistelua: he haluavat jatkaa kunnianhimoista ja tinkimätöntä työtään gluteenittoman ruuan parissa. He haluavat päästä tarjoamaan gluteenittomia ruokia, leipiä, leivonnaisia ja muita herkkuja yhä useammalle.

Tämän kampanjan tavoitteena on kerätä varoja Nick’s Food Design -ravintolan pioneerityön jatkamiseen – toiminnan jatkumisen mahdollistaa, jos saamme kampanjalla kerättyä 50 000 euroa. Jos kampanja onnistuu yli odotusten, varat käytetään isompaan gluteenittomaan tuotantotilaan, jotta tuotannon volyymiä pystytään kasvattamaan päivittäistavarakaupan vaatimalle tasolle.

Eli siis: Eva ja Nicke haluavat leipoa tarpeeksi patonkeja, jotta niitä saisi marketeista kautta maan! Mutta isot ketjut tekevät sopimuksia vain, jos tavaraa pystytään toimittamaan isoja määriä. Tehdään siitä totta!

Mesenaatin vastikkeet

Pikkuapuri 10 €

Vuoden 2021 loppuun asti –5 % NFD-tuotteista (lounaat, ravintolasta myytävät tuotteet kuten kahvit, ”kahvilaherkut”, leivonnaiset).

Iso jeesi 50 €

Vuoden 2021 loppuun asti –15 % NFD-tuotteista (lounaat, ravintolasta myytävät tuotteet kuten kahvit, ”kahvilaherkut”, leivonnaiset)!

Paikallinen tukija 150 €

Tervetuloa ravintolaamme Linnankadulle: jokainen “paikallinen tukija” saa noutaa ravintolastamme 6 hengen suklaamoussekakun!

Suklaakakkuboksi 50 €

Gluteeniton leivontaboksi sisältää kaikki kuivat aineet, joita tarvitset herkullisen NFD-suklaakakun valmistamiseen kahdeksalle hengelle. Lisää vain voisula ja 4 kananmunaa – ja sitten leipomaan!

Patonki + suklaakakkuboksi 70 €

Boksin sisältö takaa maistuvat hetket vaikkapa piknikille! Boksin sisältä löydät kaikki tarvittavat kuivat ainekset neljän patongin ja kahdeksan hengen suklaakakun leipomiseen. Lisää vain voita ja kananmunia, niin leivontahetki voi alkaa!

Eliittiauttaja 500 €

Lämmin kiitos tuestasi – se merkitsee meille paljon! Lähetämme sinulle jauhoboksin, jolla saat leivottua sekä patonkeja että suklaakakun, ja lisäksi saat vuoden 2021 loppuun asti 15% alennuksen NFD Cateringin palveluista!

Joukkuelaji 5000 €

Tulkaa porukalla herkuttelemaan kiitokseksi tuestanne – tarjolla 20 henkilön yksityistilaisuus, jonka kuluessa jokainen osallistuja pääsee maistelemaan viiden ruokalajin illallisen – gluteenittomana, tietysti!

mesenaatti.me

Mesenaatti.me on Suomen ensimmäinen ja isoin vastikepohjaiseen joukkurajoitukseen tarkoitettu palvelu. Joukkorahoitus on kansainvälisesti vakiintunut rahoitusmuoto, jossa ihmiset osallistuvat yhdessä heille tärkeän hankkeen rahoittamiseen.